Καρκίνος

Πράγματι ο Καρκίνος θα σε απατήσει πολύ δύσκολα και αυτό γιατί δένεται πολύ έντονα συναισθηματικά με το σύντροφο του και επειδή είναι ζηλιάρης δε διανοείται να κάνει αυτό που δε θέλουν να του κάνουν. Ο Καρκίνος θα κερατώσει μόνο αν διαισθανθεί ότι τον κεράτωσες και πίστεψε με έχει τρομερή διαίσθηση ή και όχι απαραίτητα. Το κέρατο όμως στον Καρκίνο δεν είναι ακριβώς εκδικητικό, θα σε κερατώσει είτε με άνθρωπο από το παρελθόν ή εν πάση περιπτώση με άτομο που θα του καλύψει τις ανασφάλειες.

Σκορπιός

Μπορεί να καίει καρδιές και να κάνει κόσμο να παθιάζεται μαζί του όμως ο Σκορπιός δεν κερατώνει. Δεν θέλει να τον κερατώνουν και δε θα το κάνει κι εκείνος. Ακόμα κι αν το κρεβάτι δεν πάει πλέον καλά στη σχέση σας κάτι που για το Σκορπιό είναι το Α και το Ω, δε θα κερατώσει αλλά προσπαθήσει να βρει τρόπους να αναζωπυρώσει το πάθος με κάθε τρόπο. Σπάνιες περιπτώσεις Σκορπιών θα κερατώσουν μόνο και μόνο για μια “άγρια βραδιά” αλλά ακόμη κι αν το κάνουν μετά νιώθουν τεράστιες ενοχές. Όμως, μην προσπαθήσεις ποτέ να υποτιμήσεις το ταπεραμέντο του Σκορπιού, μην τον κάνεις να νιώσει ότι δεν είναι πολύ καλός στο κρεβάτι ή ότι δεν τραβάει η μπογιά του αλλά κυρίως μην τον κάνεις να ζηλέψει γιατί θα έρθει εκδικητικό κέρατο προτού πεις κύμινο και για τον Σκορπιό το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρει άτομο να σε κερατώσει.

Ιχθείς

Στην περίπτωση των ψαριών υπάρχουν δυο τύποι σχέσεων. Αν είναι σε μια σχέση ρουτίνας που οκ όλα παίζονται ή αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αν σε θέλει πολύ ο Ιχθύς δεν θα σε κερατώσει ακόμη κι αν ακόμη τον κερατώσεις εσύ είναι διατεθειμένος να κάνει μια δυο τα στραβά μάτια. Ακόμη ακόμη και όταν η σχέση σας πνέει τα λοίσθια δε θα σε κερατώσει, όμως μπορεί συναισθηματικά να είναι αλλού, δηλαδή να έχει ξεκινήσει επικοινωνία με ένα άλλο άτομο και να προετοιμάζει μια μεταβατική κατάσταση. Το λες και κέρατο.

Παρθένος

Όταν μπαίνει σε μια σχέση ξέρει τι θέλει, αν ήθελε να πηγαίνει με το ένα ή το άλλο άτομο δε θα έκανε σχέση μαζί σου συνεπώς το κέρατο είναι πάρα πολύ σπάνιο για την παρθένο. Ειδικότερα οι παρθένοι που έχουν περάσει τα τριάντα που πατάνε και πιο καλά στα πόδια τους και έχουν ακόμη πιο κατασταλαγμένα τα θέλω τους είναι απόλυτα πιστοί. Σε σπάνιες περιπτώσεις κερατώνουν και αυτό γίνεται προς το τέλος μιας σχέσης όταν έχουν βρει ήδη άλλο άτομο και έχουν δρομολογήσει μια νέα κατάσταση.

Τάυρος

Ο Ταύρος σε νεαρή ηλικία είναι ταύρος σε υαλοπωλείο και μπορεί να είναι πολύ ατίθασος στις σχέσεις του. Θα δοκιμάσει και το κέρατο και μια και δυο και τρεις μόνο και μόνο για να καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι για εκείνο, δεν το αντέχει το στομάχι του. Όταν λοιπόν ωριμάσει ηλικιακά γίνεται ένα πολύ πιστό ζώδιο και αν υπάρχει περίπτωση να σε κερατώσει αυτό είναι γιατί είτε τον κεράτωσες είτε του έθιξες το εγωισμό. Ας πρόσεχες.

Υδροχόος

Ο παρεξηγημένος του ζωδιακού. Όσο παρεξηγημένος είναι ο Σκορπιός που επειδή είναι πολύ ερωτικός και νομίζουμε ότι απαραίτητα είναι και άπιστος έτσι παρεξηγούμε και τον Υδροχόο που επειδή είναι ανεξάρτητος και θέλει την ελευθερία του νομίζουμε ότι την θέλει για να φλερτάρει. Όχι, ο Υδροχόος δεν είναι Τοξότης που θέλει ελευθερία γιατί έχει το κέρατο στο τσεπάκι του. Μπορεί να γίνει πολύ καλός σύντροφος ζωής και να μη σε κερατώσει ποτέ. Πολύ σπάνια ο Υδροχόος μπορεί να κερατώσει μόνο και μόνο για να βιώσει μια εμπειρία αλλά δύσκολα θα κάνει παράλληλη σχέση.